Contact opnemen Ga naar growcoon.nl

Growcoon voor Hydroponics

Systeem oplossingen met de Growcoon

Growcoon is een volledig biologisch afbreekbare plug met een flexibele open structuur. De Growcoon vormt een stabiele kluit in combinatie met een hoogwaardig substraat.

Effectief groeien

Growcoon is het optimale systeem voor alle soorten vermeerderingsmethoden. Het blijkt vooral effectief te zijn bij het zaaien, bewortelen van stekken, enten en opgroeien van jonge planten uit weefselkweek, maar ook in verticale landbouw en Hydroponics systemen.

Vele maten

De Growcoon is verkrijgbaar in veel verschillende standaardformaten, net als trays voor gebruik met deze formaten. Daarnaast is er een speciaal Growcoon-assortiment voor Hydroponics. De Growcoon kan dus worden gebruikt in alle gangbare propagatiesystemen en met verschillende trays. Bovendien kunnen speciale maten op aanvraag worden geproduceerd.

Substraat en Growcoon

Meer en meer telers schakelen over naar Hydroponics voor het verbouwen van verschillende soorten groenteteelt, een trend die wordt veroorzaakt door de toenemende vraag naar veilig voedsel en residuvrije teelt. Momenteel worden hydrocultuursystemen voornamelijk gebruikt voor het kweken van groene bladgroenten en -kruiden, maar toepassingen voor verschillende groenten, snijbloemen en andere gewassen worden ook intensief onderzocht.

Speciale substraten voor Hydroponics

Klasmann-Deilmann is 's werelds toonaangevende producent van groeimedia voor de commerciële tuinbouw. Op basis van ervaring met allerlei teeltsystemen is een reeks substraten ontwikkeld speciaal voor het gebruik van Growcoon in Hydroponics. Alle recepten zijn beproefd en getest voor de teelt van jonge groenteplanten, groene bladgroenten, kruiden en vele andere gewassen.

 
growcoon.nl